Sunday 8 March 2015

Ha nem megy: gyakorolj azaz elkeszult egy project tarto zsakocska :)

Mar jo ideje nezegetem oket. Tobbszor is, mint kellene. Aztan rajottem, hogy sok tutorial van a neten erre-arra, blogokon, youtube-on. Nezegettem oket egy darabig, aztan osszeszedtem a merszem, es nekialltam egynek.


Azt tudtam, hogy szeretnek rakni ra keresztszemes himzest. Azt is, hogy most nincs turelmem nekiallni himezni egyet, aztan varrni... Igy megneztem a keszletem, mi van keszen :)
(Minden esetre: igazan orulok, hogy talaltam egy modot arra, hogy aproka himzeseket is hasznalni tudok, nem is akarhogy!)
Akkor bukkantam Pollytol kapott himzesemre. Mar jo regota varja sorsa beteljesuleset, gondoltam, itt a nagy lehetoseg. Raadasul a viragos minta, amit erre szantam: tuti ugyanazt a viragot abrazolja :) Oket az eg is egymasnak teremtette!



Van neki belese, nem lognak ki a szalak se kint, se bent, zipzart is varrtam bele, es sehol se kellett bontani.
Azert latom, hogy hol lehetett volna jobb is... Remelem, hamarosan ujra ihletet kapok, igy gyakorolhatok meg. Hogy lesz meg ilyen, az ketsegtelen - mivel sok projectem van folyamatban, ezert meg project tarto szutyire is szukseg lesz.

Egy biztos: nem varrogeppel a kezemben szulettem... mi megszenvedunk egymassal. Meg sokat, sokat, sokat kell gyakorolnom, hogy ne erezzem a vernyomasemelkedest, mielott a pedalt lenyomom :)

Tanulsag legkozelebbre: mikor ki van forditva a zsakocska, es varrom az oldalat - ne akarjam mindenaron a zipzart teljesen belevarrni... ld ezt a fotot. Masreszt: legkozelebb megprobalhatnam valami kozbelessel - hatha szuperjo tartasa lesz :)

Es hogy mit rejt a csomagocska?


Katica: ha netan a birkas szemjelolo ismeros lenne... az nem veletlen :)


1 comment:

Polly said...

Nagyon jó lett! Egyáltalán nem látszik rajta, hogy ez az első zipzáras varrásod :)
Örülök, hogy a tőlem kapott kis hímzés "élete" értelmet kapott :)