Saturday 25 March 2006

Fonaltartó doboz

Elkészült :) És már nálam is van :) Kalandos útja volt szegénynek!

2005. nov. 5-én írtam róla! Akkor találtam egy képet, amin egy fonaltartó doboz volt! Bár az enyém nagyobb lett, mert lényegesen több fonalat kell tárolnom, de alapjában véve ez volt az ötletadó!

A dobozba elfér a venus és a dmc színskálám :) A venust főleg arra használom, hogy ha át kell váltani valami nehezebb, komolyabb képet a diákjaimnak, akkor abból oldom meg. Tudom, hogy óriási segítség nekik, mert diákként nekem se volt különösebben sok elkölthető pénzem.
A dobozom (kiskomódnak is elmegy :)) tetejére tettem a dmc táskám, hogy legyen valami mérce a méretét illetően. Egyébként 59*41 cm az alapterülete, a magassága pedig 30 cm. Tömege pedig, húú, el se merem mesélni: 14 kg :)
A szállítás épp ezért kicsit macerás volt. Megoldottam Szilának, hogy felkerüljön az övé Pestre, ő pedig azt, hogy az enyém lekerüljön hozzánk :)
A legalsó fiókban nincsenek fakkok.
Az embernek mindig vannak tartalék fonalai, amit még nem tekert fel, de tudja, hogy előbb utóbb sor kerül rá.
Hát most lesz helye annak is! Sőt, ha lesz hely, akkor a leendő készleteket is itt fogom tartani. Tervek már vannak ;)

Van három fiók, összesen 99 fakkal (bennük 10-10 fonal fér el kényelmesen). Elkezdtem belepakolni a már sorrendbe helyezett, feltekert fonalaimat. De most azt hiszem, félre kell tennem a tekergetést, mert vannak sürgősen befejezendő munkáim... ;)

2 comments:

Laci said...

Gyonyoru!! Mast nem is lehet mondani ra annyira szep! Gratulalok neked meg az apukadnak!!

Anonymous said...

Köszönjük szépen :) Még szerencse, én én tovább nézhetem ezt a gyönyörűséget, és milyen hasznos!!!