Tuesday 4 July 2006

Mostanság

Hímzek. Megint nem magamnak :)

Esküvő előtt még befejeztem Judit RR-jét. Nem volt túl jó hímezni rá. De nem volt sok választásom. Hagyományos kongré volt az anyag, nulla tartással :( Három szállal hímeztem a mintát, amire később jöttem rá (a csatolt levélben nem volt erre utaló gondolat). Szóval kibontottam jó darabkát és újrahímeztem három szállal. Szegény Szazu két szállal hímezte meg, kicsit látszik a szálak vékonysága. Majd Judit eldönti, hogy kibontja-e.
A színei szépek.

Aztán elkezdtem egy meglepetéshímzést Cimpulusznak. Nemsokára lesz a születésnapja, és tavaly otromba módon kihagytam eme jeles alkalmat. Nem szándékosan. Megkaptam tőle a magamét, jó erős lelkiismeretfurdalásom volt. Ezért karácsonyra jól bevállaltam egy minimintás gombás szalvétaszettet. Nehéz volt a sok színváltás miatt, de legalább ledolgoztam a lelkiismeretfurdalásom.

Belekezdtem egy lan mintába apának is. Nemsokára születésnapja lészen... Panamára hímzek, megkívántam Cimpitől

Esküvő megvolt :) Szép volt és meghitt. Mindenkit alaposan jólakattunk, addig nem mehetett senki sehova :)

Katica sokat gondolt rám, hímzett valami meglepetést, de a postán elveszett. Ez nekem is nagyon-nagyon rosszul esett :( Aztán itthon várt esküvő után egy nagy csokor vörös rózsa! Csodás! Kártyával. Tőle. Majdnem leültem. Itt hümmögtem fél órán át :) Annyira nagy és kedves meglepetés volt :) Másnap pedig dísztávírat. El vagyunk kényeztetve. Teljesen!
És tudom, hogy Bucilla is huncutkodik nekem valami szépet :) Várom már nagyon!
Hugim is készül egy párnával (már születésnapom előtt elkezdte, arra akarta odaadni, de még mindig nem ért a végére - ez olyan, mint Katie76 ajándéka, ami már 2005 áprilisára készült :)).
Vártam a postást, hogy majd hoz nekem barátaimtól hímzett ajándékot, mint ahogy én is hímeztem sok mindenkinek. Ez elmaradt. De túlélem :)

Úgy gyűjtögetem az esküvői emlékeket, mint valami kis egérke, aki télére spájzol... Most egy cipősdobozban rejtőznek, de akarok neki egy nagy dobozt venni, amit majd textillel borítok (és hímzéssel). Egyelőre üdvözlőlapok vannak benne, meg szárított virágok, meg jegyzetek, meg gyűrűtartó párnácska... :)

Irány vissza hímezni. Sok a tennivaló, kevés az idő!

1 comment:

Anonymous said...

azért még ne add fel a postásvárást.. Csak én még nyaraltam. Meg nem is nagy cucc, el vagyok havazódva szokás szerint!