Saturday, 6 January 2007

Kötni tudni kell

Csak pár kellék kell hozzá. Bár ez már mánia :)

Lássuk!

Először is: vegyük elő a kis kütyüket tároló dobozunkat!


Ezekről nagyjából tudom, hog micsodák :D Bár... a jobb felső sarokban a pink-zöld dobozka nem tudom, mi lehet (talán tűtartó?). De ha látnék egy félig nyitott efféle dobozkát, valószínűleg kevédbé tudénk ellenállni neki, mint egy tál sütinek (nem lenyúlásról van szó, csak a kukkolásról)

Kell egy kötúknek való kéz és ajakápoló! Ez feltétlen :D

Venni kell pár csodás tűt! De csakis olyat, amihez külön fémtok van! Mint valami iszonyat drága tollkészlet! (És minekután egy ilyen készlet 45 usd-be kerül, azt hiszem, a tollkészlet kivételével a mondat igazán pontos...)

Aztán vennünk kell vázákat, amiben a csodás kötőtűinket tároljuk :D


Ha ez nem lenne elég: be kell szereznünk pár felcsavarható tűtartót!

Ha viszont egészen komolyan gondololjuk a kötést, akkor igazi tokot kell szerezni hozzá!


Kötni viszont csaki kötőspólóban lehet! Tehát szerezzünk belőle párat...A tűket, amikkel a darabokat akarjuk összevarrni: speckó henger alakú dobozban kell tartani!Jaj, el ne feledkezzünk a jelölőkről! Vannak kicsik, vannak nagyok, ékszerszerűek és sütialakúak! Mind egy-egy nagy kincs! :)Aztán a sorszámláló... Nehogy eltévedjünk mintáink rengetegében! Egyet erősebb nyomást kifejtve az apró műanyag drágaságon: máris tudjuk, hogy sorral kevesebb van hátra ahhoz, hogy élvezhessük kötött szupercuccunk!De ezt akár magunk is elkészíthetjük! Csak pár gyongy kell hozzá, kétféle méretben...
A működése egyszerű: a nagy gyöngyök tíz sort érnek, a picik egyet. Amennyit áttologatunk a kosárkás térfélre: annyi sornál tartunk épp (Cimpi szerint neki kellene állnom fűzni ma este párat :DDD)

S ha ez mind nem lenne elég, és szeretnénk látni bari fenekéből előtörő mérőszalagot, kötésjelképekkel díszített pecsétnyomót, muffin vagy teáskanna alakú tűpárnát netán tükörtojás vagy bacon szalonna alakú mintajelölőt, akkor haladéktalanul keressük fel ezt az oldalt!

U.i.: utánaolvastam: a pink-zöld dobozka nem más, mint egy speciális, kötőknek kitalált újabb kéz- és ajakápoló!

1 comment:

Cimpulusz said...

A táskák nekem is tetszettek-egyiket másikat akár be is vállalnám...és a birkafenékből előtörő mérőszalag!?Odavagyok érte:))))