Wednesday 28 March 2007

Ajándékok :)

Ma meglepit tartogatott számomra a postaláda :) Benne volt egy duci boríték Cimpulusztól!

Sok csoda volt benne! Debbie Mumm gombokat kaptam, iszonyat aranyosakat! Nincs kettő egyforma és három pici (katica, méhecske, szitakötő) meg egy nagy méhkaptáros van:) Aztán kaptam hímzővásznat, amin fehér nyomott minta van! Kaptam egy darab anyagot, amit Debbie Mumm tervezett, és fel lehetne használni pl. párnabetétnek...
És egy aranyos kis olló-el-nem-szökhet párnácskát, amit már rá is akasztottam az ollómra :) Bordó fonallal hímzett rá egy virágot... hátulján egy édi gomb, sarkát pedig méhecskegomb örzi :) Nagyon helyes!

Köszönök mindent, Cimpulusz!

Akartam csinálni fotót, de lemerült a gép :(

---

Következzenek Polly kérdései :)

Ki mikor és hol szakít időt a hímzésre?

Mostanában: alig-alig jut idő a hímzésre. Meg a fáradtság. Talán a tavasz az oka. Meg az, hogy ofő lettem, azóta sokszorosára nőtt a dolgom... Meg az ősz hajszálam.
De általában délután tudok hímezni, miután hazajöttem suliból, picit, kikapcsolásképp, átkapcsolásképp hímzek. Aztán visszatérek a melóhoz...
Hol? Az asztalomnál :) Nagyrészt monitorról hímzek, ritkán nyomtatva. Ha már nem ülök a gépemnél, nem is hímzek. Én színesben és nagyban szeretem látni a mintát!

2 comments:

Anonymous said...

Jó kislány voltál, hogy ennyi mindent kaptá! :)Biztos klasszak, várom a fotókat. Összefügg egy bizonyos évenkénti évfordulóval? :)

Rita said...

Nagyon szépek! Én már úgy várom az októbert, hogy mehessek Kecskemétre!