Saturday 19 May 2007

Lizzie*Kate jelentés

Íme a lizzie kate mintában egy részlet :) A többi is pont ilyen aranyos :) Már csak a párom nevét kell ráhímezzem és kész! Kedden elugrok vele a keretezőhöz!

Meg kell mutatnom a fonalakat! Talán nem látszanak eléggé a Gentle Art Sampler fonalai - később még csinálhatok újra fotót. A koptatott hatás, amit írtam Annaitto blogjában: nagyon szeretem benne!
Vettem piros festéket (nem paprikapiros, hanem a klasszikus piros szín). Talán hétvégén eljutok odáig, hogy kipróbáljam a festést! Bár ennél a festéknél nem írta a mikrohullámú sütő semmilyen használatát, így át kell gondolnom, hogy azzal fogom-e csinálni! (Jut eszembe: Annaitto: a te festékeden mikros módszerrel írja le a doboz a festési folyamatot?) Annaitotto festéke: Ideal, enyém: Iberia. Meglássuk, mi lesz belőle!...

5 comments:

bucilla said...
This comment has been removed by the author.
bucilla said...

Isteni fonalak! Holnap megpróbálok én is fonalat festeni, bár én venussal kezdem, úgy ha elrontom, akkor sem olyan sokat pazaroltam vele;)Várom a képet a Lizzie Kate-ről:)

annaitto said...

a festék nem írta a mikrot... elvileg a műanyag doboz sarkát amiben a festék és amiben a színrőgzítő van, kell levágni és dobozostól a mosógépbe tenni..... lehet hogy nem próbálnám.... mindenkébb, most a saját tapasztalatom után először mikróban próbálnám meg, 1 motringgal, ha nm sikerül, max annak az árát leírhatod, de okosabb lettél 1 tapasztalattal... ha meg sikerül, akkor hajrá.... lehet művészkedni.... azért szeretném ha megvárnád a próbálkozással azt hogy találkozunk ;)

Laci said...

En is pont azt szeretem a GAST es a WDW fonalakban - a koptatott szineket...

Nagyon jo pofi a L*K-ed alig varom latni az egeszet!

Nina said...

Évi, nagyon szépségesek a fonalaid és a kötésed is ;) Várom, mire jutottál a festéket illetően ;)