Saturday 12 May 2007

Morcosságom oka: valószínüleg a borongós, lóg-az-eső-lába időjárás. Talán hidegfront lenne? Fáj a fejem nagyon.
Azzal kezdtem a napot, hogy folytattam az mp képet. De nagyon nem volt kedvem hozzá. Állandóan elszámoltam, mint kezdő koromban, bontogattam majd minden sor után. Letettem. Majd böngészgettem, főleg csipkesálakat-stólákat... Előkaptam a sokszínű fonalas megkezdett pulcsim - gondoltam, kötök két sort, felfrissítem a mintát (leveles-csipkemintás). De csak szerettem volna :( A mintát elkevertem valamerre. Valószínüleg nyomtattam, mert bele volt tűzve az alkotós füzetembe! Az is tisztán bennem van, hogy egy gyenge pillanatomban kiszabtam onnan, magammal vittem valahova, az úton is akartam kötni. End of story... Minta sehol. Azt se tudom, honnan van. Talán szazu szánt meg vele? Fogalmam sincs. [Keseredés... ]

Egyébként van egy bordó-mályva pulcsim, amit még télen elkezdtem. A fonal csodás, puha, vastag :) Szazu féle :) Egyenes szabással, V nyakkal tervezem. Eddig megvan belőle a háta, az eleje is a V kivágásig, már a bal oldali felének a felénél járok. Már... hehe ... inkább azt mondanám, hogy még mindig. Előbb túl mély kivágást csináltam, cicim alaltt kb. 7 cm-rel kezdődött. Enyhén túlzás volt! Szóval bontottam...
Tegnap este azt kötöttem Gilmore Girls közben.

De azt hiszem, gyors vigaszra vágyok és nem bírom tovább halogatni: megcsinálom az első évforduló ajándékunkat :) Lizzie*Kate: Two Shall Be One (#035)
Az összes fonal megvan hozzá, ráadásképp csodás anyagom is van! Mindez Katica tavalyi ajándéka volt, ha még emlékeztek rá... Akkor nagyon el voltam havazva mindenfélével, de terveztem, hogy első évforulós ajánékként megcsinálom magunknak :)
Gentle Arts fonalak... Ki akartam választani azt, amelyik a legjobban tetszik közülük. Nem ment. Aztán azt, ami a legkevésbé. Az se ment. Pedig én válogatós vagyok :D Majd meglátjátok, milyen gyönyörűek!

5 comments:

Zsuzsa said...

Nekem tegnap nem ment semmi. Valószínű, éreztem a mai napot. A tegnapit meg ki kellett volna hagyni. Van amikor nagyon készítenék valamit, de semmi nem esik jól, De mégis...És akkor rengeteg idő elmegy a semmivel.
Az évfordulós szép lesz! A Genthle Art nekem is a kedvencem, mióta megismertem! Most a piros koptatottal varrok egy 1 szálas valamit, sampler mintából kiemelt részt, mert nincs tűpárnám!Meg a fényképezőm is eltüntete Lacika, de majd igyekszem mutatni! Kész a házikóm! Napsütést a hétvége további részére!

helen said...

Scanneld a házikót, úgy is szépen meg lehet örökíteni!

hortenzita said...

Én kíváncsian várom!
A pulcsiból nem lehetne esetleg egy kis előzetest látni?

Judilla said...

Helyeske ez az évfordulós..
És a régebbi házikóssal mi van?

szazu said...

Nem emlékszem a mintára, de ha mutatsz egy fotót az elkészült részről, talán tudok segíteni:-) A fürge ujjakból ananászos mintát kötöttünk le, esetleg az az?
szazu