Tuesday 24 July 2007

Gyűrűtartó


Jövő szombaton esküvőre megyünk. Ők azon kevesek közé tartoztak, akik a mi esküvönkön is ott voltak... Párom nagyon jó barátja volt Szabolcs és most ő köti össze életét kiválasztottjával. Annyira tetszett nekik a minimalista esküvőnk, hogy ők is azt valósítják meg :D Nem lesz lakodalom, csak közös, szerény, beszélgetős ebéd, semmi felhajtás, csak közvetlenség. Biztos aranyos lesz. Remélem, kicsit enyhül ez a meleg, mert így nagy gondok lesznek...
Gondoltam, meglepem őket valami kis aprósággal.
Ez egy gyűrűtartó párna akar lenni, aztán meglátjuk, hogy be tudja-e tölteni sorsát :) Ha nem: akkor emlék marad nekik tőlünk, a nagy nap alkalmából. Ez úgyis személyesebb, mint a sok mindenféle ajándék, amiket viszünk nekik egyébként.
A minta: atalie. A használt fonalak: kétféle általam festett fonal, 14-es fehér hímzővászonra hímezve.

3 comments:

Aranyalma said...

Komolyan mondom, nem is értem, hogy csinálod! Annyira termékeny vagy, hogy már szégyen rám nézve. Nekem általában csak a hétvégék maradnak, akkor sem jön össze mindig az, amit tervezek.
Feltételezem, te éjszaka is hímezgetsz. Vagy turbóra kapcsolsz? Nagyon tetszik minden munkád, így ez a kedves gyűrűtartós elgondolás is :) Biztos vagyok benne, hogy nagyra értékelik majd ők is! :)

helen said...

Ez azért látszik olyan termékeny életnek, mert sok elkezdett munkám van. Ezt se most készítettem... csak befejeztem :D

Nagy hallgatás, aztán előrukkolok velük. Látványos, de én tudom, mi van mögötte :D

Én éjszaka alszok. Bár irtóra sajnálom az időt tőle, de akkor is: nem tudok hímezgetni, kötögetni. Pedig jó lenne álmomban is ezt csinálni. Képzeld csak el: minden reggelre lenne egy új sálam, egy fél pulcsim :D

Aranyalma said...

Az tényleg nagyszerű lenne!!! 8)