Sunday 2 December 2007

Advent + Dönci + vasárnap

Mostanában rohan az idő. Annyira lefoglal, hogy már nem is emélkszem, hogy régen is így volt??? Még nem készültem karira barátnőimnek :((( Mától nekiállok, gőzerővel! Pár ember kap. Iciripiciri ajándékot. Sajna iciripiciri időm van...

Találtam egy oldalt, ahol marha jó kutyaágyak vannak. Vagy varrni kellene egyet (IDŐŐŐŐT!!!), vagy rendelni. Dönc kinőtte az ágyát!

Adventi naptár utolsó utáni pillanatban elkészült. Azaz helyére került és még ajándékok is lógnak rajta. Mind rajta van :D Párom álma volt...
Idénre varrtam sötétzöld anyagból zsákocskákat. A standard méret: olyan széles, mint a kis négyzet a naptár mintáján, és dupla olyan hosszú. Lefele lelóg, de sebaj, mert alatta úgyis van ajándék. Ha viszont leveszünk egy ajándékot, akkor előbukkan egy ábra :) Varrtam pár eltérő meretű zsákot is, hogy ha van extra méretű ajándék, azért azt is fel lehessen tenni. Ami nagyon extra, ahhoz térképet rajzoltam (kincskereső), és eldugtam az én cuccaim közt, így ott biztosan nem akad rá párocskám.
Bordó karonlapocskákra ezüstfilccel felírtuk a napok számát. Natúr gyapjúszállal felkötöttük a számot és egyben a zsákok száját is bekötöttük.
Nem mesélem el, miket adok ajándékba, nehogy esetleg párocskám erre tévedjen és lebukjak :)
Övé a páros nap mindegyike. Ma 2 véletlenszámos lottót kapott. Sajna nem nyert... Pedig milyen vicces lett volna!

És ma van advent első varásnapja. Ez csak megjegyzés. Nem szoktunk vallásosan hozzáállni a karácsonyhoz.

Remélem, valami fontosat akarsz,
nem csak jópofiból ébresztettél fel!

5 comments:

Anonymous said...

Annyira édes ez a kutya!

szarvasandi said...

megzabálom :) Dönci jagd terrier?

helen said...

Foxterrier, simaszőrű :)

szarvasandi said...

elnézést kívánok ;)

helen said...

Semmi gond! :)