Tuesday 17 June 2008

Tilda nyuszi

Ő itt Luca nyúl :) A terv az volt, hogy párom unokahuga fogja kapni, aki most hétvégén ünnepli a harmadik születésnapját. Párom le akar beszélni arról, hogy odaadjam neki, mert még "nem tudja értékelni"... Még nem tudom, hogy hagyom, hogy hasson rám, vagy sem. Tény, hogy nem bírná a nagyon erős rángatást, tépést...
Tilda féle nyuszi egyébként, az ő könyvéből olvastam a leírást. Egy napomba telt, mert közben Dönciőfelsége is lekötött, azaz lényegesen rövidebb idő alatt elkészülhetett volna, ha nincsenek séták és órákig tartó játékok.
Ő a nagyobbik nyuszi, tényleg jó nagy lett :) És jó puha, olyan ölelgetnivaló! 42 cm és lenvászon, nagy része, a kockás ruha nem az csak... Találtam irinyó-pirinyó gombokat, gyorsan rávarrtam hármat.
Kis country-nyuszi lett...

***

This is my first (hope not the last) Tilda bunny :)

9 comments:

Zsuzsa said...

Luca nyuszi nagyon kedves!

Clinique-Bogi said...

Nagyon cuki!

szazu said...

Én is megölelgetném, úgyis egyedül maradtam. Na, jó ,ez ebben a formában nem igaz hiszen itt van Danika, de ő is örülne egy nyuszinak, mondta:-)

Ibcsy said...

Nagyon jó lett a nyuszid. Egy három éves gyerek sajnos általában tényleg nem tudja igazán értékelni még. Tetszik a kép is nagyon:-)

Christine said...

Nagyon szép lett a nyuszika!

Sofie said...

Nagyon édes a nyuszi!

Edit said...

Nagyon cuki lett a nyuszkó! :-)

Anonymous said...

Nagyon tetszik a nyuszkó! A kislányom is 3 éves és azt, hogy Te magad készítetted, Ők még nem értik, így valóban nem is értékelik. Viszont abszolut kedvencé válhat a nyuszkó:o)))
Szecsi

Asta said...

Its amazing!!! wonderful work!!!