Wednesday 21 January 2009

Gyapjú zongorakesztyű

Fonal: 100% gyapjú :)
Tű: 4 mm-eres zoknikötőkészlet

Az a helyzet, hogy nagyon szeretem az ujjatlan kesztyűket. Kötni is :D Pár napja már nagyon tele van a fejem mindenfélével, ő segít(ett) levezetni a sok trutyit. Később felteszem meskára is. Most még kicsit nézegetem :D Még soha nem kötöttem ujjatlant ilyen szupi fonalból! Akit érdekel, lesse a kis boltomat :)

10 comments:

Timici said...

szép ez a csavart minta
napok óta kutatok én is vmi szép csavart minta után egy ilyen kesztyűre, pedig még a másiknak sincs kész a párja:S

Jucuu said...

Ez a te mintát? Nem lehet elkérni? Olyan szép!!! Kötni szeretnék egyujjas kesztyűt és pont valami hasonlót gondoltam, de még nagyon kezdő vagyok a csavart mintában, mintáról már megy, de magamtól még nem...

helen said...

Enyimé. De nincs leírva :S

Barbi said...

Ez is csudajó! Ismerős a minta! ;)

Rain said...

Annyira tetszenek a kesztyűid, hogy most már csak azért is neki kéne veselkednem egynek.. Nem szeretnél egy kesztyűs tutorialt írni? :)

Melinda said...

Szuper kis kesztyű:)
A fényképet nem felejtem ám,de ami késik...

helen said...

Az a helyzet, hogy most túl kapkodós-feszült vagyok ahhoz, hogy fogalmazgassak, fény sincs fotózáshoz... De egyszer lesz ilyen. Csak nem tudom, mikor.

Gree said...

ISmét nagyon szépet alkottál. Én mindíg ájuldozok. Benéztem a blogodba és megtetszett a virágod. Ha nem titkos tudnál nekem segíteni abban, hogy hogyan kell horgolni, vagy esetleg egy mintával? Köszönöm szépen Gree

helen said...

Hát, ha a meskára gondoltál, az szupertitkos :D De másik leírásokat szívesen kerítek, jó? :D

Gree said...

OKé! KÖszi