Thursday, 15 January 2009

Megtiszteltetés


Meglepetés-ölelést kaptam, szép gondolatokat, szívmelengetőeket -
köszönöm Martimez, Barbi, Viki, Rain és Soleil ! "Ha blogolsz, hiszel a "proximitásban" a térben, időben és kapcsolatokban való közelségben és teszel is érte. Ezek a blogok különösen varázslatosak. Íróik célja, hogy barátokat találjanak. Nem az anyagiak vagy a hatalom érdekli őket.Reméljük, hogy amikor kibomlik a szalag az üzeneten, még több barátság fog születni. Figyeljünk oda jobban az ilyen blogokra! Add tovább nyolc újabb blogolónak és mutasd meg ezt a leírást is!"

Sokat gondolkodtam, hogy mi is legyen, mert sok olyan embert ismerek, aki közel áll hozzám (még akkor is, ha nincs épp napi kapcsolatban velem, de mindig ott folytatjuk, ahol abbahagytuk :)) és tűzbe merném tenni értük a kezem. De micsoda szemétség az, hogy 8 embert ismerhetek így? És akkor még nem is beszéltünk arról a pár emberről, akikkel mostanában kezdtünk el megismerkedni, netán még baráti ölelést is kaptam tőlük.
Úgy döntöttem, hogy most négy embert jelölök meg :) köszönöm a megtiszteltetést Martimez, Barbi, Rain, Viki és Soleil! Örülök nektek :)

7 comments:

Viki said...

De kedves vagy!:) Köszönöm!:)

martimez said...

Köszönöm

Barbi said...

Köszönöm! A megemlítést és a barátságodat is! És nagyon igaz! Én is bánom a 8-at olyan szempontból, hogy jobb lett volna senkit vagy mindenkit leírni...

Barbi said...

Ja! És egyre jobban alakul a cserealap! :))))

Soleil said...

Köszönöm neked én is:-)

Rain said...

Köszönöm én is! :)

googler said...

hermes birkin bag
hermes birkin
hermes bag
hermes handbags
gucci handbags