Wednesday, 11 February 2009

Pár mutogatnivaló

Először is: Anitának szánt mobiltok. Nem tudtam, hogy mit készítsek, aztán Emese megadta a végső választ - kössek neki egy mobiltokot.

Hát: ilyen lett. Csavart. És meggyszínű. Remélem, feldobja a napját, ha ránéz és még a mobilja is jól érzi magát benne ;)

Ő pedig egy újabb romantikus hangulatomban elkapott virág-kitűző. A gomb a középén nagyon régi ám :) Kettő volt belőle, a másikat őrizgetem még... Nagyon szép, virágmintás, indás, vésett gombocska!
Az ezüst - fehér összeállítás valahogy olyan elegáns lett. És ezzel vége a fehér mohair fonalkészletemnek...

További képek és elérhetőség ITT! Érdemes közelebből is megnézni a gombot... bár egyik fotó se adja vissza, hogy élőben milyen kis finom.


Ő pedig itt még akármi lehet :) Van egy kis szaténszalag a tetején, szóval akár lógókának is használható, de tűpárnának is tökéletesen megfelel :)
Egyszerű, világoskék anyagból varrtam a szivet, vatelinnel tömtem jó kis dundira és natúrszínű hímzővel kapott pár virágot. De csak annyit, hogy ne legyen sok...

6 comments:

Barbi said...

Olyan szép mind! A szívem csücske a tüzespiros!

mammka said...

Gyönyörűszép a szívecske,mivel szív-mániás vagyok!!

Ányi said...

A lógóka nagyon szuper lett és a kép is nagyon tetszik, amit sikerült róla készítened! Igazi csajos-romantikus-tavaszvárós gyönyörűség!

Timici said...

szép nagyon a szívecske:o)

Sofie said...

Ez a gomb tényleg tüneményes...

Mesi said...

Ahááá, most már tudom, mit rejt a borítékod! Merthogy megérkezett rendben, csak hát ugye én nem bontogathatok... hihi...
Köszi szépen, Anita (vagy lehet, hogy Anyukája?) biztosan nagyon fog örülni a kedvességednek.
Még valami jó ebben az egsézben: ismét találtam egy értékes embert és egy érdekes blogot. Köszönök mindent! Mesi