Monday 30 March 2009

21. születésnap. Sokadjára. Nemsokára.

Kaptam egy méretes csomagot Zsuzsa barátnőmtől :) Sokáig elmélkedtem, hogy megmutassam-e ezt a zsákocskát, amit ő hímzett nekem, de aztán...
Sokáig ez volt az az év, ami rémálmaimban jött elő, és még most se vagyok biztos, hogy azon a napon hajlandó leszek-e kikelni az ágyból, vagy inkább fejemre húzom a takarót és átalszom, hátha nem történik meg és én nem töltöm be azt a bizonyos kort. De amint kibontottam Zsuzsa csomagját és megláttam a zsákot: valahogy belémvillant és lenyugodtam, hogy ez nem is lesz világvége. Ugye, nem lesz?... UGYE???
Olyan furcsa, mert belenézek a tükörbe és nem érzem ennyinek magam. Ugyanakkor a viselkedésem és gondolkodásom mindig is öregebbnek mutatott (rendszeresen bátyám hugának néztek... ami nem túl hízelgő), szóval most kezdem beérni magam, a biológiai énem eléri az viselkedésbeni/gondolkodásbeni énem... Persze, némely dologban meg hihetetlen gyerek és idétlen vagyok. Le se tagadom. :)

Szóval nemsokára annyi leszek, amennyi a zsákocskán szerepel. Zsuzsa nem tévedett. Nagyon figyel. És vagy jegyzetel, vagy nagyon ismer... mert minden, amit küldött: nagyon tetszik és volt, ami nagyon szíven talált! Megkockáztatom: jobban kifürkészi kívánságaim, mint párom :D
A csomag egyébként tele volt kincsekkel: hímzett zsákocska (nagyon szoros időbeosztása mellett szakított árm időt...), elmélkedős könyv, tulipános (jaj, de szeretem ezt a virágot) képkeret minihímzéshez, csoki (hú, aznap eszek egy szemet, de addig nem... erős leszek, erős leszek, erős leszek...), varrnivaló anyagokat, gyöngyöket, gombokat... Az egész nagyon frappáns és szépséges csomagolásban!

Zsuzsa, köszönöm a meglepetést!

19 comments:

enigma said...

én már 13 évvel túl vagyok ezen az évfordulón...ezek szerint van élet...:)...gratulálok, majd ha aktuális lesz....és olyan kis keretem nekem is van:)

Hoyacarnosa said...

Boldog születésnapot! :)

Melinda said...

Nyugi, nem lesz világvége!:) Én már csak tudom!;D

Kricsár Annamária said...

Boldog szülinapot előre is! Nekem most volt a 35., és még élek:) Számomra ez volt a forduló, innentől már öreg vagyok:)

Lvica said...

Én ma 35. De ezt tudod.:) A harminc, az fiatal.:) Szépeket kaptál, nagyon!

Jucus said...

Én az októberi 38-at várom és nekem jobbak ezek a 30-on felüli évek(leszámítva persze az apró-cseprőket), mint a 20-30-ig voltak!:o)

Szecsi said...

Boldog szülinapot kívánok!

Anice kötős blogja said...

De jó volt huszonegynek lenni! De még harmincnakk is! Boldog szülinapot, sok vidámságot!!!

Zsukkata said...

Ezek szerint egy évben születtünk, nálam is ezévben fog elkövetkezni a jeles évforduló, Isten éltessen :o)!

anyahajó said...

A 30. szülinapomra kerti partyt szerveztem, meghívtam az összes számomra fontos embert, akik közül vagy huszonvalahányan el is jöttek. A férjem és én főztünk, sütöttünk, csak a saláták egy részét vettük készen. Nagyon jó volt a hangulat, pedig csendes volt, nem az a táncos-nagyivós fajta buli, ráadásul délben kezdődött azok miatt, akik messziről jöttek. És hagytam magam megajándékozni, mindennek nagyon örültem, jót ettünk, sokat nevettünk és azt hiszem, az volt a legjobb szülinapom eddig! Neked is boldogat!

Dora said...

Boldog szülinapot :)
Csak 30? Az nem rossz, na de a 31!! :-DDDDDDDD

Anonymous said...

A 30 a legjobb kor, örülj neki!
Heppi börszdéj!!! ;-)

Timici said...

Boldog szülinapot előre is!
Zsuzsa nem aprózta el most sem, hatalmas batyú lehetett amibe ez a sok szépség belefér:D
A 30.szülinapomon elpityeredtem mikor megláttam a tortán a gyertyákat, ez van.
1hét múlva 35 leszek és furcsa, mert nem érzem magam ennyinek, de nem is zavar, hogy ennyi, megbékéltem a korommal.:o)))

Vica boldog szülinapot kívánok Neked is!!!

Barbi said...

Azta, de gyönyörű csomag! És ne izgulj, nem lesz az olyan nagy dolog! :))))) Én is elmélázom néha rajta, de végül is olyan mindegy, megállítani nem lehet. :D

Sofie said...

Egy évben születtünk :-) Előre is nagyon boldog születésnapot!

helen said...

A kommenteket köszönöm, a köszöntést meg majd elsején ;) Komolyan :D

Szigami said...

Én nem adnám a 20-as éveimet a 30-asokért ;) Na de nem is lehet, úgyhogy minden úgy jó, ahogy van ;)

Dorottya said...

Boldog 30. szülinapot!
Különben meg bolond vagy... most kezdődik az ÉLET!!!! Én 30 és 33 között folyamatosan 33 voltam. Pár hete megkérdezte valaki hány éves vagyok. Simán rávágtam: 40!!!! Mikor is születtél jött a köv. kérdés. Hááát, 1972-ben. :-DDDD (gy.k. még "csak" 37 leszek.)
Nem számít, ezen semmi sem múlik... Én most pár évig még 40 leszek. :-) Aztán nem tudom..... lehet, hogy rögtön 50-re váltok... :-D Azt legalább könnyű megjegyezni, és szép kerek szám.... ;-D

Melinda said...

Szépséges meglepiket kaptál!
De jó is,ha vannak jóbarátok:)