Tuesday 12 May 2009

Ajándékhegyek :)

A postás inkább feljött a negyedikre (nincs lift), hogy kezembe nyomjon sok-sok borítékot :) Olyan sok meglepetést kaptam, hogy nem fért a ládába. De ez jó, nagyon jó! :D

Meglepetés fércművektől :) Igaz, hogy mikor megnyerte az eprecskét a játékomban, akkor ígérte, hogy fog adni nekem valamit, de azt hittem, sikerült erről lebeszélnem.

Most a vászon nyári rohangálóstáskámon van :) De ő olyan költözősös nyuszi, és nem csak táskán szereti. Megsúgta ám, hogy ő ilyen nyughatatlan, mint a gazdája! Aranyos, ugye? Fércművek szintúgy!



Képzeljétek, bár nem nyertem Eszter játékán, a sok látogatót egy Marjolein Bastin készlettel köszönte meg! Nagyon szeretem ezt a tervezőnőt, már a készletet is kibontottam...
Köszönöm szépen a vigaszdíjat! Komolyan úgy érzem, hogy enyém a fődíj, olyan szépet kaptam!





Végül, de nem utolsó sorban említeném, hogy a naturland termékeken lévő pontokat érdemes gyűjteni, mint ahogy én is tettem, elküldtem nekik és ők tényleg postafordultával egy körömvirágkrémmel leptek meg (az ajándék választható, és automatikusan küldik 10 pont után). Ez is most érkezett a többiekkel :))

A másikvégüldenemutolsósorban pedig egy kis sneekapeek leskelődési lehetőség az új kendőmmel kapcsolatban... Ez is egyszerű, finomka, puha, gyapjú luxusfonal, multicolor (kékes-szürkés árnyalat barnás-rozsdás színnel), mutatós csipkével a szélén. Nem egy nagy mintakavalkád, de saját tervezés ez is. Még mindig odavagyok a gyönyörséges fonalakért... :))

13 comments:

Barbi said...

Úgy örülök, hogy te is kaptál meglepit Esztertől! Nagyon szép ez a pipacsos minta! A kendő szuperszép lesz! Fércművek-Judit figuráit pedig nagyon-nagyon lehet szeretni! :))))

Melinda said...

Gratulálok sok meglepihez!
A kendő pedig egy álom...:)

Fércművek said...

De jó helye lett a nyuszkónak. :)) Tudtam, hogy így lesz. :)))

Melinda said...

Gratulálok a kincsekhez!:)
A kendőd nagyon ígéretes!;)

helen said...

Sziránszki: úgy :(

A kendőről még mutatok képeket, csak most még túl lucskos, mert most feredőzött.

Barbi said...

Gyere csak át! Na milyen? Még nincs teljesen kész, de most ennyire volt időm. :))))

enigma said...

irigyirigyirigy :)

Aniko said...

Vègre talàltam valakit aki ismeri
Majorlein Bastin-t!Imàdom a rajzait!
A kendo nagyon jò!Szia,Aniko

helen said...

Anikó! Nagyon sokan ismerjük MB-t :) És sokan rajongunk érte! Nekem a hálóban is ő van a falamon, hímzett bazsarózsa formájában :))
A rajzai csodásak, mit nem adnék egy ágyneműért, amin az ő rajzai vannak, vagy táskáért, vagy csészéért... :D :D

Melinda said...

Óóó, igen-igen, MB-t sokan ismerjük és szeretjük!:))) Nekem a falinaptáramon díszelegnek a rajzai, szépséges!

Anice kötős blogja said...

Jó, jó..sok szép ajándék! Csak az a turmix hiányzik!

helen said...

Lehet petíciót benyújtani :D

Viktória said...

Szerencsés vagy, nekem nem küldte meg az ajándék.krémet a Naturland...de azért nem adom fel, gyűjtöm megint a pontokat...és legközelebb ajánlva adom fel :)