Sunday, 20 December 2009

Fanny


Fanny úgy kapta a nevét, hogy a "mommája" szereti nagyon a Jane Austen könyveket, és épp a Mansfield Parkot olvasta, mikor megszületett a nagy maci-gondolat :)

Fanny nagyon csendes és okos mackólány. Szereti a jó filmeket, és a forró csokizást. Utálja, ha vicceket mesélnek neki, de a jó humorú embereket igen kedveli. Ragaszkodó és szerény, és könnyen megtalálja a közös hangot a hasonszőrűekkel. Imádja a filozófiát, jól el lehet vele elmélkedni mindenfélén :) Imádja az erdei gyümölcs fagyit :) Meg a málnát. Meg az áfonyát. És a szamócát is.

Szintén naffejű mackó, közepesen nagy méretű. A feje és a teste angórából készült, a végtagjai pedig gyapjúból, barna kétféle árnyalatában. A szálja kézzel sodort gyapjúból kötött, szürke-natúr színre festettből. Kapott egy tiszta pamut ruhácskát, és egy drapp, szív alakú gombot :)
És hogy senki se gondolja, hogy aki okos és művelt, nem lehet kedves és érzékeny lélek: egy kék virágot hord a füle tövében. Mert neki az olyan jól áll.

Még több Fanny mackós kép a család többi tagja közt :))

13 comments:

Polly said...

Nagyon édi macilány :)

Mismouth said...

Vettem :D
Mondhatni válaszoltál egy kérdésemre ezzel a bejegyzéssel :)

A Mansfield Park sajnos még csak az 'elolvasandó még megnemlévő könyvek' listán van nálam, viszont a filmet imádtam! az 1999-es változatot, amikor Price kisasszonyt Frances O'Connor játszotta :)

Mackód (mint a Macó család többi tagja) tagadhatatlanul édes :)

Jucus said...

Nagyon tetszik ez a kis brumi-lány!!!! Hihetetlenül egyedi, és látszik rajta, hogy gondos szeretettel készítetted. És most néztem meg alaposan a teljes profilodat: az is előfordulhat, hogy már összefutottunk a városban, csak nem tudtuk, ki-kicsoda:-)

Kellemes ünnepeket kívánok!

Márti said...

Zabálni való, olyan édes!!!

Lonci said...

nagyon bájos:-)))

helen said...

Köszönöm a dícséreteket :) Igyekszem őket hasonlóra, mégis más karakterűre alkotni.

Jucus, lehet, hogy már találkoztunk ;)

Barbi said...

Azok a mütyür lábak! :D

Verus said...

Nagyon édes az összes maci.Én is elfogadnék egyet olyan cuki.

helen said...

Verus, sztem keress egy aranyos rokont magadnak, mutatsd meg a blogot (konkrétan ezt a bejegyzést) és hátha meglep egy mackólánnyal :)

Z$ó said...

bűbájos lett ez a mackólányod is! már régóta csodálom az alkotásaidat, az összes macidért rajongok! gratulálok és további minden jót kívánok Neked és persze a mackóidnak is! :)

Kellemes ünnepeket!

Pásztohy Panka said...

Szia,
elkevertem az e-mail címed:(
Lenne egy olyan kérdésem, hogy január 5.-éig tudsz-e nekem csinálni egy macit. Vagyis 5.-ére már Kaposváron kellene lennie.
Panka

Raindrop said...

Tündérmackó! :))
Szuperédes!

Sofie said...

Kedves Éva!

Nagyon boldog karácsonyi ünnepeket kívánok Nektek!
Zsófi