Sunday 18 April 2010

ajándékhalmok II. :)



Még nincs vége a születésnapi sornak :) Érkezési sorrendben mutatom:

Borival cseréltünk :) Még nem mutattam, mit kaptam tőle a Borcsa kendőért: ezt a szépséges ezüst + sk készítésű gyöngy karkötőt, és még két gyöngyöt (középső kettő), amit láncra fűzve tudok hordani.
Anno már meskán megláttam, és az volt a neve, hogy Április, április...
A csomag még rejtett egy 100 gr-os, mohazöld gyapjút, ami 100%, csupa természetesség...

Pollytól kaptam ezt a kis aranyos ollóőrt. Ő örzi ezentúl a naffejű mackók ollóját, csak ideiglenesen fosztottam meg posztjától - egy fotó erejéig :)
A tenyésztett-gyöngysort pedig úgy kaptam tőle, hogy elsírtam magam, hogy mikor jártam fent Bp-en, akkor láttam valahol, de végül mégsem vettem meg, ami óriási hiba volt. Meglepett ő vele :) Kaptam hozzá egy pár bogyós fülbevalót is. Már csak lik kell hozzá :)

Vannak gyöngyök, amik igazán élőben mutatják meg igazán szépségüket - de az is lehet, hogy én vagyok ilyen kis tehetséges fotós ;) A lényeg: Babra meglepett ezzel a csodás medállal! Mikor láttam fotón, már akkor is nagyon tetszett, de mikor élőben a kezembe huppant az ajándéka, leesett az állam! Azok a finom, egyforma gyöngyök, az a színjáték a medál közepén... Maga a csoda!
Mondjuk, Babrát mindig is tehetségesnek tartottam, nagyon jó érzéke van a gyöngyök válogatásához - a fűzésről nem is beszélve!


Akkora pakkot kaptam megint Katicától, hogy ihajcsuhaj! Többféle mintát, egy hímzős készletet, sok-sok 100% alapaka fonalat, és egy hímzett zsákocskát tartlamzott a csomag. Mind-mind csodás :) Nyugodtan lehet irigykedni!
A minta: Blackbird Designs - Bird in Hand
Van már zsákocska, amiben a kötendő kendőiemet kötöm :) Sőt, úgy döntöttem, hogy az eddig hordott bordó kendőmet, ami nem valami jó anyagból kötöttem: lecserélem egy újra, amit ebből kötök majd. A fonal egyébként egy álom...

***
És előkerült régi barátném, Vuka, aki meglepett egy francia hímzős magazinnal... :) Nagyon-nagy meglepetés volt :) Kellemes fajta meglepetés :)



***


Remélem, szétszórtságom miatt nem maradt le semmi...

5 comments:

Polly said...

Nagyon sok szépséget kaptál :)

Barbi said...

Mennyi szép ajándék! :)

katica said...

csoda szep mindegyik ajandek!

Babra said...

Úgy örülök, hogy tetszik!:) Összehasonlítottam a meskás képeket meg a tiédet, hááát nagyon durva a különbség. Mentségemre legyen mondva, hogy én tél közepén fotóztam;)
A lámpagyöngyökre meg jóó irigy vagyok:D

helen said...

Babra: a fotók közül egyik se adja vissza, milyen élőben. Nem tudom, mit csinálok rosszul, de azt a finomságot, amilyen a valóságban: nem tudom megmutatni...