Saturday 17 July 2010

news

Elkészült a macskusz is, szintén a szeretetvarázsos projekt keretein belül készül belőle több is - a minta pedig hamarosan, már jövő héten kapható lesz a barkafonal boltjában.
És máris szeretném megköszönni, hogy olyan sokan szavaztatok kutyorgra :))) Jó érzés nagyon :)

***

A lakásunkat még mindig áruljuk.
Díjat ajánlok fel annak, aki megtalálja otthonunk leendő gazdáját :) Amint a szerzősdés megköttetett, meglepem a segítőkész olvasót egy naffejűvel, akinek lesz haverja, és a havernak miniháza ;)

***
Épp irdatlan hosszú listámat teljesítem, sorra húzom ki az ígéreteimet - kézimunka terén. Most már végeztem a szeretetvarázsos projekttel, jöhetnek az egyéb listaelemek. Amíg nem végzek, újabbakat semmiképp nem vállalok be. Az idő szűkös.
Bár, mint barátnőm mesélte, NZ-ről a postázás kb. annyiba kerül, mint itthon, országon belül, légipostával... 8 munkanap alatt ideérve. Hát ez azért felhábordító! Itthon miért kerül többe a postázás?

***
Hamarosan várható, hogy fonalárusítást tartok a blogon. Érdeklődő is lenne rá? :))

***
Megjelent az új knitty...

4 comments:

Mor til 4årig said...

Igyekszem segíteni, én már reklámoztam is a lakásodat! Nem feltétlen a naffejűért :) de az sem lenne rossz. Amúgy ilyenkor egy kicsit vérzik a szívem, mert jó lenne még sokkal több ilyen ember az országnak!! :) nem kevesebb :'((
Pedig már lassan én is úgy vagyok, hogy mennék..

helen said...

Nem veszek el, nem alakulok át, megmaradok. :) Nem fogom elfelejteni, hogy ki vagyok, honnan jöttem... soha.

borsoo said...

Kedves Helen!

Engem érdekel fonal, milyen lesz?
Kutyorg és Macskusz mintáját is várom, bár még nem világos nekem, hogy mint takaróhorgoló hogy kapom majd meg...vagy csak képletesen veszem meg, aztán letölthetem ingyen?

Jó utazást és minden jót kívánok ott a távoli NZ-on!

Mona said...

Imádnivalóak! :)