Friday 2 July 2010

stamping medálok



Már régóta vágytam ilyen medálokra. Gyöngysorral együtt, még inkább :) Többször, több mindenkinek meséltem róla, amolyan megszállott módjára :) Aztán, egy szép napon: Ami kész tények elé állított, már be is szerezte a kellékeket :))) Így hát együtt kalapálgatunk, néha meg külön-külön, mindenki a saját ízlését beleadva ezekbe a medálokba.

Egyszerűen imádom őket. Lehet bogyós lánccal hordani, vagy simával, netán bőrszalagon... A szövegek pedig pont a gazdájukra jellemzőek. Ismerd meg önmagad. Mutatsd meg, ki vagy. Vagy épp rejtjelezz, betűket és dátumokat, netán egy-egy rád jellemző szót mutass csak. Vagy hordj egy láncon több medált. Vagy több láncon egy-egy medált. Mint én is épp most :) Elvégre... ma személyes kis évforduló van, ehhez pedig dátumos medál dukál. From today forward...

Frappáns. Nemesen egyszerű. Imádom mindet :)
Van facebookos rajongói oldalunk, ahova szépen felkerül mindenféle újdonság, sőt, néha játékok is lesznek ;) Ha valamelyik megtetszett, netán egyedi ígényeid vannak, megkereshetsz fc-n privát üzenetben, vagy e-mailben is (amit megtalálsz a profil oldalamnál :)
Akik nem bírnak addig várni, az eddigi kalapálgatásaimat megnézhetik ITT :)

Aki webes bolton keresztül szeretne elérni mindket, meskán megteheti :)

***
Mutatok párat :)

Magáért beszél...

love me, love my dog
Állatbarátoknak, gazdiknak. Nem csak kutyás verzióban, lehet cicásban, patkányosban, kígyósban, hörcsögösben, leguánosban, pókosban (netán bolhásban) és egyéb otthon tartott állatosban kérni

Az anyuciknak, akik büszkék a csemetéjükre :) Egy vagy több minikoronggal. Esetleg később kiegészíted újabb korongokkal ;)

KNIT & PURL
Kőtősök! Nem kell megmagyaráznom, ugye??

always in my heart
önmagáért beszél, szintén...

live*love*laugh: önmagában is szép lenne egy szem csiszolt gyönggyel
de a kiegészítő kis korongtól még személyesebbé válik (szemfülesek észrevehetik, hogy ehhez a medálhoz személyes kötődésem van...)

Csakis elkötelezett vegáknak :)

8 comments:

Unknown said...

Szia! Szabina vagyok és tegnap találtam a blogodra (innen: http://babikincsei.blogspot.com/2010/07/handmade-stamping.html) és muszáj elmondanom, hogy imádom az ilyen ékszereket!!! Olyan régóta kerestem őket, de mindig csak külföldi oldalakon találtam ehhez hasonlóakat és szuper, hogy végre itthon is lehet kapni! Gyönyörűek a munkáid!! Tuti rendelni fogok!!
Szép napot!

helen said...

Szia!

Nagyon örülök, hogy idetaláltál :)))

A helyzet az, hogy én is régóta lesem a külföldi oldalakat, de visszatartott, hogy vajon hogy is kellene onnan kérni, mennyi lesz a posta, meg tudjuk-e beszélni, hogy nekem pont milyenre is lenne szükségem... és persze: a kifizetés se mindegy, hogy van -e megfelelő kártyám, stb.

Reméljük, nagy űr lesz most betapasztva :D

bubble said...

Imádom ezeket a medálokat! Nem vagyok nagy nyakláncos, de ez annyira tetszik, hogy egyszer valamikor tuti beszerzek egyet... addig érlelem, hogy mi is legyen a feliratom :)

anyahajó said...

Most már csak választani kéne tudni. Annyira jók!

Unknown said...

Tök jók ezek a medálok!
De miért csak angol nyelvű szövegeket írsz rájuk?
(Esetleg rovásírás nincs?)

helen said...

Nincs rovásírás :(
Nem csak angol, ha te kéred rá, azt ütöm bele, amit szeretnél és angol abc-vel és pöttyökkel, vesszőkkel kiírható :)

Kicsoda said...

ezt de jol kitalaltatok!! nagyon tetszik nekem is, es en sem tudnam melyiket is valasztanam:-)

Klaudia said...

Ez nagyon jó ötlet! Tetszik:)