Sunday, 5 February 2012

Japo bolt / Japanese shop

Hogy en mit talaltam! Veletlen koszalasok kozepette ratalaltam egy japan boltra, ami nem olcso, de egy csomo olyan cuccot lehet kapni, amit mashol csak blogokon lattam. Itt vannak az elso bevasarlasi korutam termekei: ketoldalas, ravasalhato anyag (applikaciokhoz), ermetartohoz femzar, filcek (negyfele arnyalat, kis darabok, de lattam nagyot is, ha bevallt, megyek vissza erte), macikas tixotepo :)))
Imadom azt a boltot, annyi lom van ott, hogy ihaj. Jah, es meg bambusz kototu is :) Termeszeteten nem a hobbi a profilja, van ott teakeszlettol konyhai szivacstartoig, muszempillatol tobbszor hasznalhato, fem fulkotoraszoig... :D
Vissza akarok menni...

***

I found a cute little shop on Queen Street, full of Japanese stuff. Of course: most of it totally useless, like the make up stuff... but there are some really good and creative cuteness too, like this frames for my future mini bags, and the felt I was looking for a long time... I even found bamboo knitting needles :) Lovely shop, I have to tell you.
Ready to go back and shop some more :D Hasini, are you coming? :D

4 comments:

idasagok said...

ha nem titok,, hol találtad ezt a csodát?:) én japán mániás vagyok, hátha van valami csoda nekem is:)köszi:)

helen said...

Sajna toled kb. 12e km-re, Auckland belvarosaban, a Queen Streeten, Uj-Zelandon... Ha van valami, amire nagyon szukseged van, esetleg megnezhetem neked, es elkuldom postan :D

Zsuzsa said...

Kedvenceim:)

idasagok said...

ohhh, hát az tényleg nincs közel:) kedves város, egy jó barátnőm Új-Zélandon ismerte meg a holland férjét és kedves emberek számomra mind a ketten:)
Arrafelé van valami a levegőben:)

van Japánban ismerősöm, ha nagyon helyzet van, megkeresem és pirosaranyért cserébe bizniszelünk:)
ha itt lett volna, mentem volna nézelődni és jól elkölteni olyan dolgokra a pénzemet, amikről nem is tudtam, hogy kellenek:)
gondolom ismerős ez:)

köszönöm azért, nagyon kedves vagy:)