Thursday 16 August 2007

Kötődések a kötéshez

Hm, sok minden összehurkolok mostanában. Sőt, most már kötésben is több minden meg van kezdve. De sebaj. Azért kötök, mert szeretek kötni, nem azért, hogy csak egy munka legyen megkezdve és ezzel megfeleljek valaki ízlésének :) Alkotok, lányok!



1. kötésminta jelölők Bucillától, 2. sötétbarna vékonyság, 3. régi/új könyveim Szazutól, 4. MS3, 5. csendélet az asztalomon, 6. ms3 közelről, 7. kis sálacska őszre, 8. pulcsi, 9. MS3 közelről

6 comments:

Cserny Cherry Ildikó said...

nagyon szuper szépségek. ezek az olasz kötőskönyvek nekem is megvannak... valahol... :( nagyon szeretem őket, érthetően és világosan vannak leírva bennük a minták.
Az MS3 gyönyörűszép. mintha Zitának más formájú lenne nem?

Timici said...

:) szépek, könyvek nekem is megvannak:D tudom is hol;) MS3 kendőd szine szuper jók benne a gyöngyök, jó volna élőben megnézni;) őszi kis sálacskád elfogadnám;), nagyon tetszik, olyannyira, hogy szerintem tegnap le is mentettem a leírását vhonnan:)

helen said...

Cherry: MS3 mindkettőnknek (azaz sok százunknak, akik mertek vállalkozni rá) egyforma. Most még. Azaz mégsem: én még nem tartok ott, ahol Hortenzita. Sokat kötök, néha bontok... Tudod, kettőt előre, egyet hátra.
Timi: a gyöngyök MillHill gyöngyök! A normálméretnél nagyobbak. Gyönyörűek, olyan rozsdaszerűek - ami ehhez a mohazöldhöz eszméletlenül szépen illik :)Az őszi sálam mintája nekem is netes, egyszerű!

ercsu27 said...

Hol lehet megtalálni az őszi sál mintáját? Eszméletlen szép! Milyen fonalból van? Hány méter 50 gr belőle?

helen said...

Ercsu, te most megbűvöltél? :D Miközben te megjegyzést hagytál, én leírtam a mintáját az őszinek :)

ercsu27 said...

Köszi-köszi-köszi! :-)
Gondolatot olvastál! :-)