Wednesday 31 December 2014

Theo Naffeju macko :)

*Meg tobb foto ITT*

Hello :)

 Theo vagyok. Naffeju macko. En szamitok a legifjabb tagnak. Nem szeretek legifjabb lenni.
Meg az autodudakat se szeretem. De ez most mellekes, mert inkabb azt szeretnem elmeselni, amit szeretek. Ez pedig nem mas, mint az M&M's. Persze tudom, hogy ennel is jobban szeretnem Bogoly Berti-fele mindenizu drazsejat, de nagyon nehez hozzajutni manapsag.

Ezen kivul meg szeretek felhot bamulni. Leginkabb a sapimban ucsorogve. Tudom, furin hangzik. A furi nem rossz, csak mas.
Meg gazdival lenni is szeretnek. Barcsak lenne egy szereto gazdim... Amiben igazan jo vagyok: mikor gazdi egy kis maganyra vagyik, olyankor remekul tudok vele ucsorogni. Igerem, nem fogok sokat mocorogni!

***
 Theo naffeju macko Uj Zelandon szuletett, eloszor Browns Bay-i setan gondoltam ra. Ez egy kozeli partszakasz, ahol remekul lehet setalgatni, es a kek eget bamulni, es a sok palma es fenyo + a viz ihlette Theo sapijat :) Theo azert lett feher, mert kozben az otthoni karacsonyra is gondoltam, ahol az igazi karacsony hofeher...
Theo korulbelul 13 cm magas, teljesen egyedi, utolso szoszig kezzel keszult. Mintaja nincs, menet kozben alakult ilyenne :)
Theo azota gazdira talalt: Reichenberger Erikahoz koltozik :)

***

Ha szeretnel latni tobb fotot, ITT megteheted :)

4 comments:

Polly said...

Nagyon cuki :)

Jucus said...

Nagyon bírom a nagy buksikájukkal őket!

helen said...

Koszonom, lanyok :))

Ditti said...

Anyira jók ezek a macik. :) Mézink is jár néha iskolába... (még mindig)