Sunday, 11 January 2015

Molly naffeju mackoka


En ugy gondolom, hogy igenis - majdnem - mindenkiben van valami jo. Lehet, hogy icipici, meg nem tul gyakran, de akkor is ott van. Vagy esetleg ott van, de kicsit melyen van, es segiteni kell, hogy jol elojojjon. 

 Mert a multkor is, mikor felszalltam a buszra, es jott egy morcos neni, es csak morgott es morgott az orra alatt, de azert nem annyira hallkan, hogy ne halljuk... Gondoltam, ezt a kihivast elfogadom, es nagy mosoly kozepette koszontem neki, jooo hangosan, es a belso ulesre roppentem, hogy legyen neki is helye. Aztan megjegyeztem neki, hogy milyen szep a taskaja. Es a nenibol elojott a jokedv :) Meg mosolygott is kicsit! Hogy ez milyen csuda jo erzes volt! 

 Aztan meg ugy is volt, hogy mikor az egyik bocstarsam szomoruan uldogelt magaban, logatva az orrat, akkor odahuppantam melle, es ugyan mi nem vagyunk a legnagyobb medvesegben, azert gondoltam, szeretne valakivel beszelgetni. Es kepzeljetek, kitalaltam: epp beszelgetnie kellett valakivel surgosen. Pont jokor lofraltam arra, nem? 

 Szovalhat en ugy gondolom, akarmilyen kicsi bocsok is vagyunk, mindig van esely ra, hogy tudunk icipici csodakat teremteni magunk korul. 

 Leginkabb meg pont olyankor kell meglepnunk masokat (khm, khm, olykor magunkat is... elvegre ehhez neha batorsag kell am!) es hagyni, hogy a tunderszarnyunk kibontakozzon, mikor legkevesbe se erezzuk, hogy az vilag olyan csodas korulottunk. Neha eleg egy mosoly, maskor egy titokban iroasztalra csempeszett csoki vagy egy szal virag, netan egy icicpici 'legyen szep napod' uzenettel...

 Elkezdeni nehez, en mar csak tudom. Ha azt szeretned, hogy a vilag visszamosolyogjon rad: kezd te egy mosollyal! 

 Sok puszi: 
 Molly


Mollynak minden egyes darabkaja kezzel keszult kezdve a 100% gyapjubol keszult buksijatol, a pamutbol keszult nozijan at a kezzel varrt csipes ruhajaig.

Onaffejusege nagyon szereti a viragokat, a pillangokat, a termeszetet, legszivesebben mindig kirandulna es viragokat szimmantolna. Lanyos szinekben pompazik, de nem tul nocis. Csak annyira, amennyire kell :) A hosszu, zold saljahoz is ragaszkodik, nyaron hordhatja csak egyszer korbetekerve, hat ropuljon a vege - telen meg tobbretegben.

Hogy mit van a hatan? Az nezopont kerdese: egyesek szirint szivecske. Masok szerint tunderszarny. Megint masok szerint o maga egy kis angyal... Te mit gondolsz?

***

 Molly gazdijai egy tunderi paros: Janka es Gabor :)

Ha meg tobb fotot szeretnel latni rola, el kell latogatnod ide :)


1 comment:

H. Mária said...

csuda aranyos :)